Čistící kartuše GROHE Blue (40434001)

Kód: GB0012
1.156 Kč / ks 955,37 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Čistící kartuše GROHE Blue – pro garantovanou úroveň hygieny

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čistící kazeta GROHE Blue udržuje systém GROHE Blue čistý a dokonale fungující – a to znamená vždy dokonale chutnající vodu přímo z kohoutku.

Pro aplikaci je třeba zvlášť dodávaný adaptér GROHE Blue Adaptér na čistící kartuši (40694000)(GB0013). Ten je třeba zakoupit poprvé a lze jej používat opakovaně. Bez adaptéru nelze čistící kazetu použít.

Čisticí prostředek, který je součástí kazety, zaručuje 100% biologickou dezinfekci, která není škodlivá vůči lidskému organismu. A prázdná lahev je rovněž recyklovatelná. Čisticí kazeta GROHE Blue pomáhá vodu udržovat svěží.

Použití100% desinfekce GROHE Blue chladící jednotky a hlavy filtru

Kompatibilita: GROHE Blue Home, GROHE Blue Professional, GROHE Blue Pure

Nutné příslušenství: Adaptér na čistící kartuši GROHE Blue (zakoupí se pouze poprvé)

---

Varování: Nádoba je pod tlakem - při zahřátí se může roztrhnout. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Nestříkat do očí. Obsahuje Aktivní chlor uvolněný z kyseliny chlorné: min. 0,07 g/kg. Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Registrační číslo podle vyhlášky o nahlašování biocidů: N-79398 (PT 2,4,5). UFI: N8T0-Y0R9-X00V-9XXK.

---

Nabízíme Vám komfortní plnění GROHE Blue bombiček.

---

Vychutnejte si filtrovanou, chlazenou a perlivou vodu přímo z baterie, kdykoliv budete chtít. Originál bombička - karbonizační láhev GROHE Blue obsahuje 425g CO2 pro použití se systémem GROHE Blue pro filtrovanou a perlivou vodu, který zaručí, že vám již nikdy nedojde osvěžení. 425g láhev dostačuje k poskytnutí 60 litrů perlivé vody z vaší baterie. Společnost GROHE čerpá CO2 výhradně z přírodních zdrojů s čistotou 99,9 %. To zajišťuje nejen dokonale čistou a bezkonkurenční chuť perlivé vody, ale má to taky pozitivní vliv na naše zdraví. Přírodní CO2 totiž pomáhá udržovat neutrální pH organismu a zlepšovat tak jeho celkovou kondici. Karbonizační lahve jsou bezpečné a rychle se instalují – stačí jednoduše odšroubovat starou a zašroubovat novou. Jednodušeji a bezpečněji už to nejde.

Oxid uhličitý z přírodních zdrojů pro potraviny a nápoje (E290), čistota: CO2 99.9% v/v min.

Doplňkové parametry

Kategorie: GROHE Blue
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: