Adaptér na čistící kartuši GROHE Blue (40694000)

Kód: GB0013
589 Kč / ks 486,78 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Adaptér na čistící kartuši GROHE Blue – pro aplikaci čistícího prostředku

Detailní informace

Detailní popis produktu

Toto je nezbytný doplněk pro aplikaci Čistící kartuše GROHE Blue (40434001)(GB0012) do systému GROHE Blue. Tento adaptér však stačí zakoupit pouze jednou a opakovaně používat.

Zaručíte tím dokonalou funkcionalitu systému GROHE Blue, který vám bude poskytovat čistou a mimořádně chutnou vodu z kohoutku. Pozn.: čisticí kazetu nelze bez adaptéru použít!

Použití100% desinfekce GROHE Blue chladící jednotky a hlavy filtru. Pomocí tohoto adaptéru se připojuje čistící kartuše na filtrační hlavici.

Kompatibilita: GROHE Blue Home, GROHE Blue Professional, GROHE Blue Pure

Nutné příslušenství: Čistící kartuše GROHE Blue

---

Nabízíme Vám komfortní plnění GROHE Blue bombiček.

---

Vychutnejte si filtrovanou, chlazenou a perlivou vodu přímo z baterie, kdykoliv budete chtít. Originál bombička - karbonizační láhev GROHE Blue obsahuje 425g CO2 pro použití se systémem GROHE Blue pro filtrovanou a perlivou vodu, který zaručí, že vám již nikdy nedojde osvěžení. 425g láhev dostačuje k poskytnutí 60 litrů perlivé vody z vaší baterie. Společnost GROHE čerpá CO2 výhradně z přírodních zdrojů s čistotou 99,9 %. To zajišťuje nejen dokonale čistou a bezkonkurenční chuť perlivé vody, ale má to taky pozitivní vliv na naše zdraví. Přírodní CO2 totiž pomáhá udržovat neutrální pH organismu a zlepšovat tak jeho celkovou kondici. Karbonizační lahve jsou bezpečné a rychle se instalují – stačí jednoduše odšroubovat starou a zašroubovat novou. Jednodušeji a bezpečněji už to nejde.

Oxid uhličitý z přírodních zdrojů pro potraviny a nápoje (E290), čistota: CO2 99.9% v/v min.

Doplňkové parametry

Kategorie: GROHE Blue
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: